Roerdaler bier; Blond, Dubbel of Tripel. En de Quadrupel 0,75 ltr. “Bier om van te genieten”
Roerdaler Bier Blond. De kleur is diep goud, het schuim fijn en luchtig. Het boeket is zeer verrassend, de vele aromatische hop soorten zijn herkenbaar aanwezig en de specerijen zorgen voor een kleine hint van citrusvruchten. Door de volle smaak van dit Roerdaler Bier Blond, is het een waardige begeleider van vleesgerechten. Roerdaler Bier Dubbel. De kleur is prachtig als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De fruit geuren, ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominante aanwezige zoethout en de gebrande suiker. Roerdaler Bier Dubbel onderscheidt zich met een zachte smaak en een krachtig aroma. Roerdaler Bier Dubbel, het moutige donkere bier met zijn gebrande lichte smaak, kan gebruikt worden bij het bereiden van diverse stoofschotels met vlees bijvoorbeeld; een klassieke Irisch Stew. Roerdaler Bier Tripel. Het schuim is wit, fijn en zeer dicht met een nadrukkelijke toets mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hop aroma’s, kruiden en typische, zeer fruitige gistings geuren. Roerdaler Bier Dubbel onderscheidt zich met een zachte smaak en een krachtig aroma. Een zeetong met garnalen laat zich bijzonder smakelijk begeleiden door Roerdaler Bier Tripel.
Roerdaler Blond 33 cl. Glas roerdaler bier Blond 7,5 % alc. Roerdaler Bier Tripel 33 cl.
Roerdaler Bier Quadrupel. De smaak van dit Roerdaler Bier Quadrupel is vol en langdurig. In de aanzet zoete tonen van chocolade, caramel en een bite van de alcohol, gevolgd door een bitter zoete en lange afdronk waarin koffie, drop en gebrande mout terug te vinden zijn.
Door de rijke smaak van deze Roerdaler Quadrupel vereist het een stevig gerecht om te begeleiden. Wild, rood vlees gerechten en rijpe kazen zijn klassieke combinaties.
Glas Roerdaler bier Dubbel, moutig donker  bier Glas Roerdaler bier Tripel 9 % alc. Glas Roerdaler Bier Dubbel, moutig donker  bier Roerdaler Blond Roerdaler Dubbel Roerdaler Quadrupel Roerdaler Tripel
Roerdaler Blond 75 cl. Roerdaler Bier Quadrupel Roerdaler bier Dubbel 33 cl.