Pinot Noir Heldere, diepe kersenrode kleur met geconcentreerde aroma’s van rode vruchten, o.a. aardbei. Typische zijdezachte tannines met harmonische houttonen. Opgevoed gedurende 12 maanden op barriques van Frans eikenhout, waarvan 30% nieuwe barriques. Complete volle smaak met een lange rijpe afdronk. Pinot Noir is een echte “cool-climate” druif die ten volste tot ontwikkeling komt bij een lange, gelijkmatige afrijping. Gedijt door het droge micro-klimaat in Thorn bijzonder goed. Is voor Nederland zeer zeldzaam
Auxerrois Als meest aangeplante witte druivensoort van Limburg geniet deze wijn een stevige reputatie als begeleider bij aspergegerechten, salades en visgerechten. De Auxerrois, 100% Auxerrois, heeft een helder lichtgele kleur en een vleugje koolzuur. In het zachte aroma komen met name wit fruit als appel en peer naar boven. De aanzet is fris, mooi sappig en droog met een volle afdronk. Is nu al op dronk maar kan nog 3 a 4 jaar bewaard blijven.
Dornfelder
Donkerrode soepele elegante,fluweelachtig zachte wijn. Volle smaak met veel rood en zwart fruit, o.a. framboos. Gerijpt op oude barriques van Frans eikenhout. Kleine hint van karamel en vanille. Fluweelzachte afdronk met milde, rijpe tannines. Het is aan te bevelen de fles Dornfelder een paar uur voor gebruik te openen, dan komt de zachtheid en het volle aroma nog beter tot zijn recht.
Pinot Gris
De delicate fijne smaaknuances van de Pinot Gris van Wijngoed Thorn worden gevormd door het speciale terroir in deze regio wat met name wordt gekenmerkt door de kiezel in de ondergrond.  De wijngaard ligt in een oude Maas-arm en bestaat uit klei,zand die op enige diepte overgaand in kiezel . De Pinot Gris heeft een heldere donkergele kleur met een mooie gastronomische afdronk met tonen van honing en gerijpt fruit.
Limburgse wijnen uit Thorn Pinot Noir Zeldzaam in Nederland
Pinot Noir Rosé
Helder glanzend zalmkleurige rosé wijn van de Pinot Noir druif. Een elegante, lichtvoetige, droge, frisse en toch fruitige wijn. Blijft lekker lang hangen, heerlijk genieten.
Limburgse wijnen.
Wijngoed Thorn verbouwt de druivenrassen Pinot Auxerrois, Pinot Gris, Riesling, Pinot Noir en Dornfelder. De witte wijnen worden in moderne roestvrijstalen temperatuur gestuurde tanks opgevoed. Voor de Dornfelder en de Pinot Noir worden de traditionele fusten, barriques, van Frans eikenhout gebruikt.