De koppen van geluk € 19,95 De koppen van geluk. 2 koppen en 50 inspiratiekaarten voor een goed gesprek. Een cadeau met inhoud voor jezelf, je partner, vriend of collega. Wat ons gelukkig maakt? Een goed gesprek bij een warme kop koffie of thee met iemand die jou dierbaar is: je partner, je vriend, je collega ... Een set van vijftig originele inspiratiekaarten én vier flow-tips helpen je op weg. Op elke kaart krijg je een startvraag, een bijvraag, een doorvraag én een tip. Gun jezelf het geluk van een goed gesprek en word één en al oor voor elkaar. Want geluk is er om te delen.
Een jaar vol geluk 2021, één tip voor elke dag. € 15,00 Met 365 concrete tips om elke dag een beetje gelukkiger te worden Je krijgt elke dag een wijsheid van iemand die op die dag jarig is én een tip. Wie die uitvoert ziet zijn geluk effectief stijgen. Ze prikkelen ons elke dag om een beetje bewuster en gelukkiger te leven. Elke dag laten tienduizenden mensen zich met een glimlach inspireren door deze Gelukskalender!
The World Box of Love, een schatkist vol liefde.  € 19,95 Doe jezelf en anderen méér liefde cadeau in 52 kaarten, 52 mooie liefdeskaarten die je als een wenskaart kunt openvouwen, voor elke week één. Een mooie box met 104 ideeën om nog meer liefde in je leven te brengen. Elke kaart geeft één gouden tip die wordt uitgewerkt in twee concrete ideeën: één om alleen en één om met z'n tweeën aan de slag te gaan. Een bondige handleiding geeft wat meer achtergrond. 20 Wegen naar Geluk. € 8,50 Toegankelijk instapboekje in de bekende geluksreeks Geluk is er voor iedereen. Meer nog, hoe meer we geluk met elkaar kunnen delen, hoe gelukkiger we worden. Daarom vatte Leo Bormans alle inzichten uit zijn boeken en lezingen als geluksambassadeur samen in een geluksboek voor elke lezer. Hij benoemde wegen om gelukkiger te worden, zoals: 'doelen stellen', dankbaar zijn' en - last but not least - 'niet bang zijn om gelukkig te willen worden'. Elk hoofdstukje heeft een heldere structuur: eerst een levensechte getuigenis. Daarna volgen de inzichten uit het Geluksonderzoek, een moment van zelfreflectie via een test en hoe je alles in de praktijk kunt brengen.
Een dagboek vol geluk.  € 16,00 Laat je inspireren door 250 Gelukstips en noteer je geluksmomenten. Dit is een persoonlijk dagboek met ruimte voor 365 persoonlijke ervaringen, gespreid over één of meerdere jaren. Je vult de datum vrij aan. Onderweg krijg je 250 concrete tips, opgehangen aan de 12 beste beslissingen die in je in leven kunt nemen om gelukkig te zijn. Alles begint met deze beslissing “Ik wil gelukkig zijn en bijdragen aan het geluk van anderen”. Dit dagboek biedt je de ruimte én de inspiratie.