Millstone Dutch Whisky
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” 
Gevestigd sinds 1984
...een sfeervolle ambiance,                                                met een persoonlijk accent...
© H.J.Herber 2018       
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” VLODROP
Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.
Wijn aanbiedingen/actie,s.
Op = Op
Colle dei Tigli Lenotti
Ruikt naar perzik en bloemen, smaakt licht en fruitig met een vleugje honing. De aroma’s van tropisch fruit komen goed tot zijn recht, maar worden fraai in balans gehouden door zijn frisse zuren. Deze wijn komt van wijngaarden gelegen op oude heuvels waarop ook lindebomen (“tigli) staan.
Nu;
€  6,95
Doosprijs (6 fl.)   40,00
6 fl. & 1 fl. gratis.
6 & 1 = €  4,89 per fles
Per ds. of gemengd
Boschheuvel WO Western Cape Chenin blanc Bleekgeel van kleur met een mooie ingetogen geur van rijp, zwoel en geel fruit. In de smaak sappig en rond, licht exotisch en zachte zuren. Zwoele en exotische wijn met een frisse afdronk. Een goed aperitief en lekker bij asperges, risotto's, vis- en kipgerechten.
Boschheuvel WO Western Cape Muscat d'Alexandrie (hanepoot) Supervriendelijke mild zoete wijn met een rijk boeket van tropisch fruit en muscaat. Ideaal bij Oosterse gerechten. Uitstekend als aperitief en terraswijn. Of serveer bij gerechten met fruit en oosterse gerechten.
Boschheuvel WO Western Cape Shiraz Merlot Met heerlijke aroma's van pruimen, kersen en een volle, sappige, elegante smaak. Serveer bij de barbecue c.q. grill gerechten. Een goede begeleider van kalfs- en rundvlees van de grill. Maar ook lekker bij harde kazen
Boschheuvel WO Western Cape Kaapse Rosé Overheerlijk rood rijp fruit en een heel klein zoetje. Serveer bij zomerse salades, als aperitief of op het terras. Heerlijk bij salades of visgerechten en zomers als aperitief op het terras.
Boschheuvel WO Western Cape