Millstone Dutch Whisky
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” 
Gevestigd sinds 1984
...een sfeervolle ambiance,                                                met een persoonlijk accent...
© H.J.Herber 2018       
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” VLODROP
Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.
Oude principes
Rutte heeft een lange historie; recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Waar de industrie in de vorige eeuw zocht naar goedkopere methodes en grondstoffen, is deze “vernieuwing” aan de familie Rutte voorbij gegaan. Gelukkig maar; hierdoor zijn oude recepturen en vakmanschap bewaard gebleven. Ook nu de distilleerderij sinds de jaren ’90 van de twintigste eeuw niet meer in handen is van de familie Rutte, wordt de traditie in ere gehouden en distilleert men bij Rutte nog steeds op dezelfde eigenzinnige wijze als destijds voorvader Simon dat deed.
Rutte Jenevers Alle smaak wordt door Rutte zelf onttrokken aan fruit, kruiden en specerijen.
Distillateurs sinds 1872.
Rutte Barrel 5 Aged Genever is een echte Nederlandse oude jenever uit Dordrecht. Het is een mooie, smaakvolle jenever met moutwijnen die 5 jaar zijn gerijpt op eikenhouten vaten, en wordt gestookt met jeneverbessen en 8 verschillende kruiden. Het is een amberkleurige drank met 38% alcohol. Hij is vol, complex, heeft een klein zoetje en een hint van sherry.
KLEUR Diep goud GEUR Graan, zoet kruidig, rokerig en iets vanille. SMAAK Hout, drop, bloemig en een toets van sherry. AFDRONK Warm en vol. GERECHT Paling en sushi zijn een heerlijke combinatie.