Millstone Dutch Whisky
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis”
Gevestigd sinds 1984
...een sfeervolle ambiance, met een persoonlijk accent...
© H.J.Herber 2019
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” VLODROP
Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.
Roerdaler Geluks Bier (10jr.)
Roerdaler Geluks Bier (10 jaar oude Cuveé De Noël)
Roerdaler Geluks Bier (10 jaar)
Speciaalbier is beleving…en soms heeft u het geluk dat die beleving rondom een speciaalbier erg bijzonder kan zijn. Door de aankoop van deze fles, Roerdaler Geluks Bier 10 jaar, heeft u een stukje Geluk gekocht. 10 jaar geleden heeft brouwerij St. Feuillien, een authentieke abdijbier brouwerij uit Belgie, haar rijkste bier genaamd; “Cuveé De Noël” afgevuld in 75 cl. flessen. Deze flessen zijn op de Brouwerij weggelegd in een donkere ruimte met als doelstelling een 15 jaar oude Cuveé te lanceren in 2020. De brouwerij ging uitbreiden en heeft moeten verbouwen waardoor deze prachtige flessen 10 jaar oude Cuveé, Roerdaler Geluks Bier, na 10 jaar gelagerd te hebben, nu beschikbaar zijn. In totaal zijn er 1200 flessen vrij gekomen die een ultieme smaakontwikkeling hebben gekregen de afgelopen 10 jaar. Het blijkt een unieke beleving rondom dit prachtige donkere bier te geven. Wat een Geluk!
 Roerdaler Geluks Bier 10 jr. oude Cuveé De Noël Afkomstig uit de kelders van Brouwerij St. Feuillien. Op = Op Geluks Bier 10 y. oude Cuvee Roerdaler Geluks Bier (10jr.)
Als een kenner St-Feuillien ontdekt, weet hij dat dit bier een blijver is. St-Feuillien is een bier van hoge gisting, gebrouwen met extreem zuiver water afkomstig uit een bron gelegen onder de brouwerij. Alleen mout en hop van eerste keuze komen in aanmerking. Voor het Roerdaler Geluksbier 10 jaar gaat het om bijzondere, uitgezochte, moutvariëteiten.
“Bier om van te genieten”