Millstone Dutch Whisky
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” 
Gevestigd sinds 1984
...een sfeervolle ambiance,                                                met een persoonlijk accent...
© H.J.Herber 2018       
Slijterij - Wijnboetiek “Het Steenhuis” VLODROP
Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.
Wijn aanbiedingen/actie,s.
Op = Op
Colle dei Tigli Lenotti
Ruikt naar perzik en bloemen, smaakt licht en fruitig met een vleugje honing. De aroma’s van tropisch fruit komen goed tot zijn recht, maar worden fraai in balans gehouden door zijn frisse zuren. Deze wijn komt van wijngaarden gelegen op oude heuvels waarop ook lindebomen (“tigli) staan.
Nu;
€  6,95
Doosprijs (6 fl.)   40,00
€  6,80 per fles
6 fl. & 1 fl. gratis.
6 & 1 =
Een wijnhuis met temperament, dat is MontGras. Een wijnhuis dat zich vanaf het allereerste begin ten doel heeft gesteld om op de allerbeste Chileense terroirs wijnen van wereldklasse te produceren. De broers Hernán en Eduardo Gras richtten het wijnhuis samen met hun partner Cristián Hartwig op in 1993. In het wijnhuis brachten ze geavanceerde technologie samen met het talent en de passie van een bijzondere groep mensen. Met de inspiratie van Hernán, die jarenlang wijn heeft gemaakt in Canada, de ondernemersvisie van zijn broer Eduardo en het zakelijke inzicht van Cristián, beschikten ze over de perfecte ingrediënten om MontGras uit te laten groeien tot een van de grootste wijnhuizen van Chili – met wijngaarden in de belangrijkste wijnregio’s van het land (Colchagua, Maipo en Leyda) en een groot aandeel in internationale markten. Viña MontGras bezit meer dan 150 ha wijngaarden, voornamelijk beplant met Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc. MontGras is een dynamisch, jong en zeer modern bedrijf.  Voor MontGras is het voortbrengen van wijn een kunst op zich.
7de fl. eigen keuze.
Cabernet Sauvignon. Diep robijn rode kleur. Rijp, zwart fruit, in de neus zoete specerijen. Volle ronde smaak met hinten van zwarte kersen, pruimen en zeer zachte tannines.
Merlot. Mooi vol rood van kleur met aroma’s van bramen en pruimen, een beetje vanille en koffie. Een fijne zachte soepele smaak met bessen en kersen.
Pink Sin Rosé. Mooie combinatie van de druiven Merlot en Zinfandel. Een plezierige wijn met heerlijk rood fruit, sappig en fris.
Chardonnay. Goudgele kleur met aroma’s van ananas , banaan en meloen in de neus. frisse, ronde smaak met een mooie balans van ananas en perziken. De romige textuur maakt deze wijn tot een fluweelzachte mooie wijn.
Sauvignon. Lichte goudgele kluer. Intense aroma’s van citroen en tropisch fruit. frisse en ronde smaak met hinten van citrus, limoen en grapefruit.
Per ds. of gemengd
?